Logo
Ispiši ovu stranicu

Predsjednica Podravki dala suglasnost da novi proizvod nazove Čokolinda

Predsjednica Podravki dala suglasnost da novi proizvod nazove Čokolinda

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rekla je u utorak navečer kako nema ništa protiv da Podravka jedan svoj novi proizvod nazove Čokolinda.

Predsjednica i kandidatkinja HDZ-a gostovala je u Hrvatskom domu u Križevcima te govorila o svojim dosadašnjim postignućima i onome za što će se zalagati ako dobije novi mandat,piše Danica.hr

Otkrila je kako je Podravkinim menadžerima dala svoju suglasnost da proizvod nazovu upravo tako – Čokolinda.

“Sigurna sam da bi se taj proizvod dobro prodavao i na domaćim i stranim tržištima. Meni se mogu smijati koliko žele, ali važno je da nam država i gospodarstvo rastu”, naglasila je hrvatska predsjednica.

Otkrila je kako se u utorak u stanci predizbornih skupova u Bjelovaru, Virju, Koprivnici i Križevcima družila i s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom, ali nije poznato gdje su se sastali.

Inače, kovanica Čokolinda nastala je nakon bure koja se podigla tijekom predsjedničine podjele darova dubrovačkoj djeci u prosincu 2016. godine. U paketu se, naime, našla i čokoladica srpske tvrtke Pionir, pa se Kolinda Grabar Kitarović zbog toga ispričala djeci i javnosti.

To je pak izazvalo lavinu negativnih komentara u cijeloj regiji, a mini aferu s čokoladicom Mony prenijeli su i strani mediji. Afera je odmah prozvana – Čokolinda.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!