Logo
Ispiši ovu stranicu

Brotnjaci u Zagrebu napravili večer za pamćenje! Bandić slavio rođendan, predsjednica mu čestitala pjesmom

Brotnjaci u Zagrebu napravili večer za pamćenje! Bandić slavio rođendan, predsjednica mu čestitala pjesmom

Sinoć je u Zagrebu održana 12. Broćanska večer uz pjesmu i veselje. Koliko su Brotnjaci cijenjeni u Zagrebu govori i činjenica da je već drugu godinu zaredom predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović podržala i uveličala slavlje Brotnjaka.

Uz Predsjednicu se prisutnima obratio i veliki prijatelj Brotnja gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, koji je uz broćansku feštu slavio svoj 64. rođendan.

U ime predsjednika Hrvatskog sabora Brotnjake je podržala državna tajnica u Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić, a izaslanica državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske bila je Žana Ćorić, savjetnica s posebnim položajem za pitanja Hrvata u Bosni i Hercegovini .

Kao domaćini zajedno su goste i uzvanike pozdravili načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Zajednice Brotnjaka u Zagrebu Mario Vučić.

Prof. dr. sc. Grgi Luburiću dodijeljena je godišnja nagrada – Zaslužni Brotnjak.

Bila je to doista večer koja je donijela duh hercegovačkog dobrog srca uz pjesmu i veselje, a posebice je raštika oduševila sve goste.

Domaćih štih nadopunili su članovi HKUD-a Brotnjo iz Čitluka. Za glazbene note bila je zadužena grupa Šarmeri, a program je vodio Mario Raguž, piše Brotnjo.info.

Predsjednica je Bandiću, na oduševljenje čitave dvorane, otpjevala ‘Sretan rođendan’.

Snimku je na svojoj Facebook stranici objavio Mostov zastupnik Nikola Grmoja.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!