Logo
Ispiši ovu stranicu

Bivša žena Bake Sliškovića Svetlana htjela prodati pokale da ne završi na ulici

Bivša žena Bake Sliškovića Svetlana htjela prodati pokale da ne završi na ulici

Bogata karijera Svetlane Kitić dovela ju je do toga da je 2010. godine proglašena najboljom rukometašicom svih vremena. Za bivšu Jugoslaviju igrala je na Olimpijskim igrama 1980. i 1984. godine i ostala upamćena kao jedna od najboljih sportašica osamdesetih godina.

No, u privatnom životu nije imala sreće. Udavala se četiri puta, a kako je otkrila u reality showu "Zadruga", u kojoj trenutno sudjeluje, da je opet sama.

Prvi put udala se jako mlada, imala je tek 19 godina, i to za također legendarnog sportaša, nogometaša Blaža Sliškovića. Vjenčali su se nakon samo šest mjeseci veze, ali i rastali nakon četiri mjeseca braka.

"Najveći problem je bio što nismo bili dovoljno zreli za takav korak. I Blaž je imao nepunu 21 godinu i platili smo ceh te svoje mladosti. Jednostavno nam nije išlo jer smo bili nespremni. Sjećam se da sam kroz prozor pobjegla od njega i otišla roditeljima u Tuzlu", rekla je Svetlana.

Navodno joj je prigovarao jer nosi kratke hlače na utakmicama, govorio da treba odustati od sporta i prijetio da će joj zabraniti da igra rukomet.

Inače, zbog Blaža je prvi put ostavila svog prvog dečka, rukometaša Dragana Dašića, a nakon razvoda sa Sliškovićem obnovili su vezu i vjenčali se nakon nekog vremena. Zajedno su bili četiri godine i imaju sina Nikolu. Razveli su se jer ni on nije podržavao njezinu karijeru i nije joj pomogao s djetetom.

Treći put udala se za Gorana Bogunovića, sportskog menadžera s kojim je dobila kćer Maru. Razlog razvoda prvotno je sačuvala za sebe, a tek godinama kasnije otkrila je da se razvela jer ju je Bogunović tukao, prenosi 100 posto.jutarnji.hr

"Šutjela sam jer me bilo sram da prijavim oca svog djeteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila u Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tad sam otišla u policiju i sve ispričala. Kajem se što nisam ranije prekinula tu traumu. Tukao me iz čistog mira, zbog alkohola. Puno je pio, a bio je i strahovito ljubomoran", ispričala je. Ona je s djecom ostala živjeti u Njemačkoj, jer je tamo imala ugovor, a Bogunović se vratio u Novi Sad.

"Nekoliko mjeseci nakon razvoda nazvala me jedna prijateljica i rekla da je moj bivši suprug otputovao za Budimpeštu i da mu se od tada gubi svaki trag. Kontaktirala sam ambasadu i razne organizacije, kao i Interpol kako bismo ga našli, ali se ni danas, ovoliko godina kasnije, ne zna što se dogodilo s njim. Ne znam je li je živ ili mrtav jer se i dalje vodi kao nestala osoba", rekla je Kitić.

Nakon toga bila je dugoj vezi s bivšim boksačem i vlasnikom kladionica Zoranom Kovačevićem Kočom, s kojim je dobila kćer Aleksandru. Samo dva tjedna nakon što je Svetlana rodila, njega su ubili doslovno na njihovom kućnom pragu. Bilo je to 1998. godine. Video Player is loading.

"Zoran i ja smo se jako voljeli, ali nas je njegova smrt razdvojila poslije tri godine veze. Do današnjeg dana nije otkriveno tko ga je ubio, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mlijeko. Beba je odbijala da jede umjetnu hranu, što je izazvalo brojne probleme. Ipak, znala sam da se moram boriti zbog svoje djece pa sam nekako, uz podršku roditelja uspjela izdržati taj težak period", ispričala je.

Nikad nije gubila vjeru u ljubav, ali ni u brak - četvrti put udala se za Milana Magića, pravnika s kojim je čak i sudjelovala u reality showu "Parovi". Razveli su se 2014. godine, nakon sedam godina.

"Bili smo previše različiti. Idući koji se pojavi mora biti princ koji će me držati kao kap vode na dlanu", izjavila je tada, dodajući da još vjeruje u brak.

Ipak, više se nije udavala. Bila je zaručena za 23 godine mlađeg "kontroverznog poduzetnika" Dejana Vukovića, a iako su najavljivali vjenčanje, to se nije dogodilo.

Ni u financijskim poslovima nije imala sreće. Nakon što je ubijen Zoran Kovačević, ostala je bez životne ušteđevine koju mu je bila posudila za njegov posao i koju nikad nije dobila natrag. U najvećim je problemima bila prošle godine, nakon što je njezin stan trebao biti prodan na licitaciji. Svetlana, naime, nije mogla plaćati golemu ratu kredita u švicarskim francima, a kako bi došla do novca htjela je prodati svoje pehare i medalje.

"Obećala sam da neću biti zabrinuta, ali je to jače od mene. Prvih dana bilo mi je najgore, plakala sam krijući se od djece. Meni ne treba ničija milostinja. Sad kći Mara kaže da će prodati bubreg da riješi stvar. To joj, naravno, neću dopustiti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijem", rekla je svojedobno za Večernji list. Svetlana se nekako uspjela izvući, ali je ponovno imala problema sa štitnjačom te je počela piti alkohol.

"Bila sam toliko razočarana pa sam izlaz često tražila u kafanama. Bilo je tu i malo više vina, najviše lijekova za smirenje, koje prije nikada nisam pila. Za kratko vrijeme sam shvatila da kafana ne liječi sve. Ubrzo sam svoj život dovela u red", rekla je Kitić.

Priznala je i kako je ove godine ušla u reality show "Zadrugu" zbog novca.

"Oni su mene zvali... Moram biti iskrena, pravi razlog je novac. Dobila sam ponudu koja se ne odbija, ne mogu reći cifru, ali sam sigurna da bi svatko na mom mjestu prihvatio to. Sigurno neću osramotiti svoju djecu, bit ću što jesam. Znam da ti realityji izvlače najgore iz čovjeka, ali ni ono najgore u meni nije toliko drastično", izjavila je sportašica.

 

 

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!