Katarina Mamić nova Miss Hrvatske

Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske. Nova Miss ima 22 godine i bavi se modelingom.Izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta 2019. godine održan je sinoć u Malom Lošinju, a 14 djevojaka iz svih dijelova Hrvatske borilo se za titulu misice.

Pobjednica je predstavljala Ličko-senjsku županiju.

Nova Miss Hrvatske studentica je novinarstva, a visoka je 180 cm. Sinoć joj je u Malom Lošinju krunu predala prošlogodišnja Miss Ivana Mudnić-Dujmina. Katarina obožava djecu pa i ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu, zgoditak bi uložila u obrazovanje, kuću i kupnju automobila.

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović iz Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitatelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.
 
Ovo je prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj, a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško te Damir Kedžo.

Danas je u Vinici poslije nedjeljne sv. mise njen otac, koji inače živi u Zagrebu, tom prigodom počastio okupljene podijelivši radost i veselje. Još jednom srdačne čestitke Katarini, njezinoj obitelji i timu na ovom uspjehu koji i nas, a vjerujem i sve iz podzavelimskog, ali i duvanjskoga kraja, ispunjava ponosom.


Poslijednja izmjena danaNedjelja, 01 Rujan 2019 22:43
 
index Instagram400x230 youtube