Krunoslav Kićo Slabinac se bori za život

Krunoslav Kićo Slabinac nalazi se u induciranoj komi i život mu je ugrožen.

Stanje mu se zakompliciralo nakon operacije srca, piše RTL.

Ugrađeno mu je nekoliko premosnica pa je posljednjih nekoliko dana na intenzivnoj jedinici KBC-a Zagreb.

Vijest je potvrdio njegov menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj Duško Lokin.

Svi smo očekivali za par dana da će izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da se situacija ne odvija onako kako bi trebala. Danas sam doznao da je na respiratoru. Sad zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem svaki dan poruke, ali vidim da on to ne otvara, kaže Lokin.

76-godišnji Kićo podvrgnuo se operaciji srca koja je, navodi se, pošla po zlu, a zatim su uslijedile još dvije operacije. U induciranu komu stavljen je jer je to bilo previše da bi organizam mogao podnijeti u svjesnom stanju.

Vijest o Kićinom stanju pogodila je i pjevača Željka Krušlina Krušku koji je također njegov dugogodišnji prijatelj.

Prvobitno, nakon što je operiran, bile su vrlo povoljne vijesti o ishodu same operacije. Koliko znam, premosnice su mu ugrađivali i sve je proteklo u redu, rekao je Kruška.

Prijatelji su Kići javno poslali poruke podrške i želje za brzim ozdravljenjem.

Kićo dragi, iznimno te cijenim i ti to znaš dobro. Tvoje vedar duh i tvoja stvarno ogromna životna energija koju imaš u sebi mislim da će presuditi i u ovom času i mislim, ne da mislim nego sam sto posto siguran, da ćeš se na sveopće zadovoljstvo vratiti na glazbenu scenu i nastupati kao i do sada. Od srca ti to želim. Vjeruj mi, nisam jedini, poručio mu je Krušlin.

Kićo je veliki optimist. Veliki. To znaju samo njegovi najbliži prijatelji i mislim da će iz svega ovoga izaći kao pobjednik, ponovo. Jer nakon moždanoga, ovo bi bilo fantastično. I ja ga čekam. Kićo dragi, ja te čekam, zaključio je Lokin.

 
index Instagram400x230 youtube