Kod Mostara poginula majka petero djece, auto je udarilo dok je pješačila

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u naselju Kolonija, južno od Mostara, poginula je jedna ženska osoba, prenosi Fena.

- U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u 18.30 sati, život je izgubila jedna osoba ženskog spola D.M. (1962.).

Nesreća se dogodila u mostarskom naselju Kolonija na cesti ispred kružnog toka - potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Očevid su obavili službenici Policijske uprave Mostar.

Ona je preminula na licu mjesta nakon što ju je udario automobil kojima je upravljala M. M. (54).

Dan nakon velike tragedija mještani Rodoča i dalje su u šoku. Nebrojeno puta su upozoravali na činjenicu kako na dijelu prometnice gdje je poginula Dijana nema rasvjete.

Vozila se tom cestom kreću velikom brzinom što predstavlja veliku opasnost za lokalno stanovništvo. Oni prelaze cestu na cestima gdje pojedini vozači znaju proći i brzinom od 100 km/h.

Kako saznaje Hercegovina.info Dijana Marić, majka petero djece živjela je u Rodoču u naselju Kolonija, te je prelazila cestu na neoznačenom dijelu, na mjestu gdje nema javne rasvjete.

Hoće li nakon ove tragedija nadležne institucije konačno reagirati i uraditi rasvjetu ostaje da vidimo, ali podatak kako južni ulaz u Mostar u 2020. godini nema rasvjetu dovoljno govori o odnosu gradskih vlasti prema stanovnicima i njihovoj sigurnosti.

 
index Instagram400x230 youtube