Poginuo Kobe Bryant, jedan od najvećih košarkaša svih vremena [video]

Legendarni košarkaš LA Lakersa, Kobe Bryant poginuo je u nedjelju u padu helikoptera u Kaliforniji.

Kobe Bryant poginuo je u padu helikoptera u kalifornijskom Calabasasu, vijest je to koju su prvo prenijeli američki tabloidi, a onda su potvrdili i ostali mediji diljem SAD-a. Ova je tragična vijest potresla cijelu zemlju, ali i svijet. NBA liga otkazala je sve današnje utakmice.

U letjelici koja se srušila kod grada Calabasasa bilo je pet osoba, a u nesreći nitko nije preživio. 

Kako prenosi TMZ s mjesta događajs, među stradalim putnicima nalazi se i njegova kćerka Gianna Maria.

Misli se da njegova žena nije bila u helikopteru i da ona nije nastradala, a više informacija će biti poznato kasnije.

Lokalni šerifov ured potvrdio je da se na području Calabasasa dogodila nesreća s petoricom poginulih u padu helikoptera marke Sikorsky S-76. Nitko nije preživio, a letjelicu je zahvatila vatra. Nesreća se dogodila oko 10 ujutro po lokalnom vremenu.

Svjedoci koji su bili u vožnji biciklima tvrde da su čuli kako se motor helikoptera mučio netom prije nego se srušio u brda. Još uvijek nije poznat uzrok nesreće.

Bryantu je bila 41 godina. Cijelu NBA karijeru proveo je u Los Angeles Lakersima, s kojima je osvojio pet naslova NBA prvaka. Oprostio se 2016. godine.

Bryant je prije dvije godine dobio i Oscara za najbolji animirani kratki film. ''Dear basketball'' bio je petominutni film koji se temeljio na njegovom ljubavnom pismu košarci kojeg je napisao 2015. godine.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 26 Siječanj 2020 22:22
 
index Instagram400x230 youtube