Logo
Ispiši ovu stranicu

Teška prometna u Zvirovićim, poginula 24-godišnja djevojka

Istaknuto Teška prometna u Zvirovićim, poginula 24-godišnja djevojka

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar je u subotu od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u 11 sati dogodila u mjestu Zvirovići kod Čapljine podlegla Alisa P. (24) iz Čapljine, piše Dnevni avaz.

Nesretna djevojka se kao suvozačica nalazila u automobilu Renault Megane, kojim je upravljao J. M. (27) iz Jablanice i koji se pod još neutvrđenim okolnostima sudario s vozilom Mercedes kojim je upravljao V. E. (80) iz Čitluka.

Kako je potvrđeno za Avaz iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u nesreći su ozlijeđene četiri osobe, a svi su se nalazili u automobilu Renault, vozač te njegove suputnice, A. P., L. P. (22) i L. S. (50).

Svi ozlijeđeni su vozilima Hitne pomoći čapljinskog Doma zdravlja prevezeni u SKB Mostar, a usprkos naporima ljekara nesretnoj djevojci nije bilo spasa.

Očevid su na mjestu događaja obavili pripadnici Policijske uprave Čapljina, a po nalogu dežurnog kantonalnog tužitelja, vozila su prevezena u policijski krug radi vještačenja te su poduzete sve neophodne mjere i radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!