MUP objavio detalje teške prometne nesreće u kojoj je poginuo mladić iz Posušja

U 05.00 sati PU Posušje je zaprimila prijavu da se u Vukovarskoj ulici, općina Posušje dogodila prometna nesreća (samoslijetanje) sa povrijeđenom osobom.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja prometne nesreće upućeni su policijski službenici, kao i djelatnici Doma zdravlja Posušje.

Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je osobnim motornim vozilom marke „Alfa Romeo“, BiH registarskih oznaka, upravljao M.J. (1999.) iz Posušja, koji se kretao Vukovarskom ulicom iz smjera Širokog Brijega u smjeru Posušja, te u jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom nakon čega je udario u svjetleću reklamu koja se nalazila sa lijeve strane kolnika gledano iz smjera Širokog Brijega, kojom prilikom zadobiva tjelesne ozljede.

Isti je kolima Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja Posušje, gdje je od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći preminuo.

Očevid su obavili policijski službenici PU Posušje uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ-a.

 
index Instagram400x230 youtube