Logo
Ispiši ovu stranicu

Istraga ne daje rezultate: 10 dana od ubojstva policija nema ništa konkretno

Istraga ne daje rezultate: 10 dana od ubojstva policija nema ništa konkretno

Ubojstvo Lane Bijedić misterija je bez presedana u Hercegovini, ali i šire. Deseti dan od kobne nedjelje, kad je nesretna 19-godišnja djevojka pronađena mrtva u rijeci Studenčici pored Ljubuškog, policija nema ništa konkretno - nitko nije uhićen niti je dosad saslušan u statusu osumnjičenog, piše klix.

Kako je to zapravo moguće u vrijeme modernih tehnologija, nadzornih kamera, suvremenih sistema kontrole i naprednih načina policijskih istraga, pitanje je koje Mostarci, Bosanci i Hercegovci već danima postavljaju.

Kad nema konkretnih akcija i događanja javnost je osuđena da špekulira, a mediji da iznose kontradiktorne informacije koje samo zbunjuju javnost.
Dobro obaviješteni izvori kažu da su zbunjeni i istražitelji koji kao po metodi "dubokog oranja" nasumično traže ubojicu samo dokazujući da ne znaju u kom pravcu da krenu.
A samo ubojstvo dogodilo se kao u popularnoj skandinavskoj seriji na granici dvije administrativne jedinice, dvije hercegovačke županije te se za njegovo rješavanje očekuje naporan rad različitih naših policija i agencija, koordinacija i suradnja.

Ipak, deseti dan od nedjelje kad je ribar u Studenčici pronašao tijelo djevojke, policija i tužiteljstvo je i dalje na nasumičnom traganju za ubojicom, čekajući naloge za izuzimanjem dva ili više automobila, koja bi mogla donijeti kakav takav trag.
Ne treba biti policijski ekspert pa uvidjeti kako vrijeme bude odmicalo da će se do tragova teže dolaziti te da je sigurno istraga već morala donijeti konkretne rezultate.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!