Sunita Hindić od ranije poznata po nasilničkom ponašanju, a pretukla je i djevojku iz Ljubuškog

Mostarska policija intenzivno traga za Sunitom Hindić-Bošnjaković, koja se sumnjiči da je jutros ubila Ninu Ivankovića, vlasnika poznate Vile Ivanković, potvđeno je za Oslobođenje iz izvora bliskih istrazi.

Kako saznaju, Hidnić-Bošnjaković često je dolazila u objekt gdje se zločin dogodio, a povezivana je i s elitnom prostitucijom.

Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi. Neslužbeno Oslobođenje saznaje i da je u objektu zatečen i jedan muškarac, koji je uhićen, a koji se dovodi u vezu s odbjeglom Hidnić-Bošnjaković. Ugostitelj je, navodno, ubijen s leđa, a na mjestu zločina je pronađen i pištolj.

Uviđaj na mjestu događaja je okončan, a tijelo je odvezeno.

Dežurna županijska tužiteljica odbila je dati više informacija, kazavši kako je za to "prerano".

U policijskoj evidenciji je zabilježeno da je prije toga pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog, piše Avaz.

Tko je Sunita Hindić-Bošnjaković

Sunita Hindić-Bošnjaković, odbjegla osumnjičena za likvidaciju mostarskog biznismena Nine I., svojevremeno je svoj komad slave potražila i u bulevarskom tisku Srbije, piše Avaz.

Za brojne tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srbijanski pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju.

Prema vlastitim kazivanjima, bila je nositeljica titule Miss Hercegovačko-neretvanske županije, a pokušavala je započeti i pjevačku karijeru te je, navodno, snimila nekoliko pjesama, piše Avaz.

 
Poslijednja izmjena danaPetak, 04 Listopad 2019 13:50
 
index Instagram400x230 youtube