Metkovčani uhićeni u Hercegovini, u autu prevozili deset kilograma droge

Pripadnici Policijske uprave Trebinje uhitili su tri osobe i zaplijenili na području Hercegovine 10 kilograma skunka i oko 1.000 šteka cigareta bez akciznih markica, rekao je načelnik ove uprave Siniša Laketa.

Laketa je naveo da je droga pronađena jučer na skrivenim mjestima u automobilu hrvatskih registarskih oznaka tokom pojačanih policijskih aktivnosti na putu Berkovići-Bileća u mjestu Vrijeka, te da su uhićena lica čiji su inicijali S.R. i M.R.

“Istog dana na putu Trebinje-Bileća prilikom kontrole vozila kojim je upravljalo lice S.P. iz Bileće pronašli smo oko 1.000 šteka cigareta bez akciznih markica”, rekao je Laketa na vanrednoj konferenciji za novinare.

Laketa je naveo da su policijski službenici u blizini Perovića mosta u Trebinju pronašli ukradeni motocikl, čiji je nestanak u siječnju prijavio državljanin Srbije.

Srna neslužbeno saznaje da su zbog skunka uhićeni Matea Repeša /25/ i Stjepan Radić /22/ oboje iz Metkovića, a da su cigarete bez akciznih markica pronađene u automobilu kojim je upravljao Predrag Stevović iz Bileće.

 
index Instagram400x230 youtube