Pročitajte koje su tvrtke iz ŽZH donirale novac i opremu SKB Mostar

Iz Sveučilišne kliničke bolnice uputili su zahvalu svim donatorima u posljednje vrijeme koji nisu spomenuti u javnosti, a uputili su i apel i upute za pomoć svima koji žele pomoći u zaštiti pacijenata i prevenciji pandemije koronavirusa COVID-19.

Zadovoljstvo nam je podijeliti s javnosti da značajan broj naših lokalnih gospodarstvenika pokazuje veliki interes za različitim vrstama pomoći, između ostalog i uplatom novčanih sredstava u svrhu pomoći Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar tijekom globalne pandemije uzrokovane pojavom virusa COVID-19.

Pored ranije u medijima istaknutih kompanija i pojedinaca, veliko hvala na donaciji upućujemo i tvrtkama: Grafotisak d.o.o.(100.000,00KM), Bernina d.o.o. (20.000,00), Kamir d.o.o.(10.000,00KM), AS Kramar d.o.o. (5.000,00KM), Williams d.o.o. (50.000,00 KM), Udruženje banaka u BiH( 100.000,00KM) i Suvad Kovač iz Australije uz posredništvo Ivice Novaka i Damira Belje (respirator)navode iz mostarske bolnice.

U svrhu borbe protiv pandemije koronavirusa otvoreni su novi, namjenski računi koji su popisani na kraju teksta, i to za donacije u svim valutama (dolari, euri, hrvatske kune i druge,) a svi oni koji novac žele uplatiti kao naznaku (opis plaćanja) trebaju staviti: “KORONA-SKB.”

Sve daljnje informacije o donacijama, kao i objave imena naših donatora moći ćete pratiti na službenoj web stranici bolnice: Skbm.ba/koronavirus/

Javnost ćemo pravovremeno i transparentno informirati o nabavi opreme od donacija gdje se SKB Mostar u potpunosti obvezuje na transparentnost prema donatorima, medijima, cjelokupnoj javnosti kao i nadležnim institucijama, ističu iz službe za odnose s javnošću SKB Mostar.

 

 
index Instagram400x230 youtube