Logo
Ispiši ovu stranicu

U BiH oboljeli šute, u svijetu poznati objave na Facebooku da su pozitivni na koronavirus

U BiH oboljeli šute, u svijetu poznati objave na Facebooku da su pozitivni na koronavirus

Koronavirusom u svijetu je do sada zaraženo 395 807 osoba, a brojka kontinuirano raste.  Virus ne bira. Zaraženi su i mladi i stari, radnici i političari, sportaši... Svatko od nas potencijalni je oboljeli od ove pošasti koja je pogodila cijeli svijet.

Brojne poznate osobe zaražene su koronavirusom i otvoreno govore o tome. Primjerice u Italiji je zaražen legendarni kapetan Milana Paolo Maldini te njegov sin Daniel. Zaražen je i Paulo Dybala jedna od najvećih zvijezda Juventusa, kao i njegova djevojka Oriana Sabatini.

I Maldini i Dybala putem društvenih mreža podijelili su s javnost vijest o svojoj zarazi.

Maldini je to učinio putem videozapisa na YouTube, dok je mladi Argentinac na svojim prolima napisao: "Pozdrav svima, želio sam vas obavijestiti da smo dobili rezultate za Covid-19 test i Oriana i ja smo pozitivni."

I dok poznati u svijetu na društvenim mrežama javno pišu o koronavirusu, u BiH to nije slučaj.

O iskustvom s tom bolešću javno je progovorilo tek nekoliko osoba iz našeg kraja poput bračnog para Sučić iz Bugojna. Oni žive u Austriji, a za Bugojno-danas su ispričali iskustvo s tom bolešću.

"Ono što vam mogu reći, da ukoliko ste mlada i zdrava osoba, od ovoga nećete umrijeti. Meni je danas 6. dan od početka bolesti i na nogama sam već, obavljam kućne poslove", ispričala je Ivana.

No, Ivana i njezin suprug ne žive u BiH, te je jasno zašto su otvoreni pričati o svom iskustvu sa koronavirusom. U BiH je to za sad učinio samo jedan mladić iz Laktaša.

Preboljeti ili oboljeti od koronavirusa u BiH je očito sramota.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!