Hodočasnica iz Međugorja ispričala o čudesnom izlječenju

Istaknuto Hodočasnica iz Međugorja ispričala o čudesnom izlječenju

Hodočasnica iz Međugorja Dee, podijelila je svoju priču za Mystic Post: 

Čula sam mnogo priča o Međugorju i već sam jednom davno bila ondje. Otišla sam taj put tamo sa svojom tetom i jednog ranog jutra smo u molitvi obilazili postaje s križem na Brdu ukazanja. Teta mi je poslije ispričala kako se na svakoj postaji nalazila, klečeći, jedna žena obučena u svijetlo rozu boju. Primjetila je kako su joj cipele bile bijele boje i kristalno čiste ali nije se sjećala da je u njima hodala, ali je bila ondje, klečala, na svakoj postaji i molila. Vjerujemo da je to bila Majka Marija, prenosi medjugorje-info.com.

Jednom prilikom molila sam krunicu s prijateljem iza crkve sv. Jakova i dok smo se molili, krunice u našim rukama i one u torbi koje je moj prijatelj kupio mijenjale su svoju boju u zlatnu.

Njegova je krunica bila nova, ali moja je bila stara, pripadala je mom ocu još od vremena kada su se moji roditelji vjenčali. Zatim smo otišli u Prepunu crkvu prije ukazanja u ložu za zbor (bilo je to 1988.). Na tom smo mjestu ostali još sat vremena. Kada je došlo vrijeme Gospinog ukazanja svi smo osjetili snažan miris ruža i od tada, za vrijeme posebnih prigoda, osjećam miris ruža ili tamjana bez zapaljenog tamjana ili ruža u blizini.
Moji roditelji i troje mojih prijatelja otišli su u Međugorje '88. ili '89. te su ondje naišli na bračni par kojeg smo poznavali iz susjedstva koji im se pridružio zajedno sa svojom kćerkom koja je imala tumor na mozgu ali joj je prilikom operacije tumora oštećen očni živac što je prouzročilo potpunu sljepoću. Moj je prijatelj predložio da se cijela grupa pomoli nad četverogodišnjakinjom koja je zbog lijekova bila vrlo letargična.

Koristili su svetu vodu iz Lourdesa i zemlju s Brda Ukazanja, time joj blagoslovili oči i molili se nad njom dugo vremena. Kasnije te večeri djevojčica je otvorila oči i uperila prstom u mlijeko rekavši kako želi mlijeka!

Svi su se međusobno pogledali u čudu i nastavili podizati predmete pitajući djevojčicu kako se određeni predmet zove jer je svima nama bilo to tako nevjerojatno. Kada se vratila u SAD, doktor koji ju je operirao priznao je kako je to medicinski nemoguće i mora da je riječ o čudesnom izlječenju!

Međugorje je raj na zemlji! - rekla je hodočasnica Dee.

 
index Instagram400x230 youtube