Logo
Ispiši ovu stranicu

Besplatni studentski tečajevi u organizaciji Studentskog zbora SUM [Prijave otvorene]

Besplatni studentski tečajevi u organizaciji Studentskog zbora SUM [Prijave otvorene]

Studentski Zbor Sveucilista u Mostaru i ove godine organizira besplatne tečajeve za sve studente s ciljem da studentima ponudi što kvalitetniji edukacijski sadržaj i mogućnost za usvajanjem novih ili usavršavanjem već postojećih znanja.

Napominjemo kako j ovo je jedan od najvećih projekata Studentskog zbora koji uspješno realiziramo zadnjih nekoliko godina, a ove jublarne dvadesete godine nudimo najveći broj tečajeva do sada, rekordnih 12 tečajeva. Planirano je da tečajevi krenu početkom ožujka, a završe početkom lipnja.Ove godine uvedena su čak tri nova tečaja, a to su tečaj GRAFIČKOG DIZAJNA, TEČAJ GITARE I TEČAJ STATISTIKE.

Tečajevi koje nudimo studentima su tecajevi: engleskog jezika, njemačkog jezika, talijanskog jezika, francuskog jezika, španjolskog jezika, ruskog jezika, autoCAD-a, informatike, grafičkog dizajna, plesa, gitare i statistike.

Ovim putem pozivaju se svi studenti da se prijave na neki od tečajeva i kvalitetno ispune svoje slobodno vrijeme. Prijave traju do 28. 2. 2020. godine, a iste su moguce preko online obrasca (https://bit.ly/2OzYmVO) ili svakim radnim danom u uredu Studentskog zbora od 10 do 14 sati.

Ukoliko se prijavljuju na više tečajeva, za svaki tečaj je potrebno posebno ispuniti obrazac za prijavu.

TECAJEVI_FINAL.jpg

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 12 Veljača 2020 12:06
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!