ŽZH će nabaviti rusko cjepivo za komercijalno cijepljenje, građani se mogu prijaviti

Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke nabavit će rusko cjepivo protiv koronavirusa Sputnik V, navodi portal Jabuka.tv.

ZJZ će biti posrednik između dobavljača, veledrogerija i građana koji se žele cijepiti prije nego što Federacija BiH nabavi cjepiva.

Svi građani naše županije koji se žele cijepiti mogu se prijaviti u Higijensko-epidemiološke službe lokalnih Domova zdravlja. Također, nudimo priliku i svima ostalima iz Federacije BiH koji se žele cijepiti da se prijave izravno u Zavod za javno zdravstvo ŽZH. Napominjem da je ovo komercijalno cijepljenje za sve one koji se žele, zbog poslovnih obveza ili zdravstvenih razloga, cijepiti prije nego što Federacija nabavi cjepiva, izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH dr. Andrea Jurić.

Cijena doze cjepiva bit će poznata tijekom sljedećih nekoliko dana, a narudžbe kreću od ponedjeljka, 25. siječnja, od 8:00 do 16:00 sati i trajat će do daljnjega.

Nakon što se prikupe prijave, ZJZ će naručiti rusko cjepivo te bi ono trebalo stići za tjedan dana od dana narudžbe.

Doktorica Jurić ističe da će građani platiti samo cjepivo, a da će usluga cijepljenja u domovima zdravlja biti besplatna.

Također, napominje da je Sputnik V izuzetno kvalitetno i provjereno cjepivo protiv koronavirusa.

Potrebne kontakt telefone možete pronaći na službenoj web stranici Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

Oni koji se žele besplatno cijepiti morat će pričekati da cjepiva nabave Federacija BiH i Ministarstvo civilnih poslova BiH.

 
index Instagram400x230 youtube