Logo
Ispiši ovu stranicu

Završeni komunalni radovi u Gospodarskoj zoni u Zvirovićima

Završeni komunalni radovi u Gospodarskoj zoni u Zvirovićima

Grad Čapljina u suradnji sa Federalnim miminstarstvom razvoja, poduzetništva i obrta uspješno je završio još jedan projekt, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Nakon izgradnje putne infrastrukture, u 2020. godini reliziran je projekt Izgradnje komunalne infrastrukture u Gospodarskoj zoni Zvirovići.

Opći cilj projekta je osigurati uvjete poduzetnicima i riješiti potrebe za poslovnim prostorom, zajedničkim korištenjem infrastrukture i poticanje razvoja gospodarstva.

Ekonomski i politički interesi grada Čapljine su jasni, G.Z. Zvirovići dobija sve potrebne uvjete za njen napredak i zauzima pravo mjesto u gospodarskom razvoju grada Čapljine. Planski osmišnjena prostorna cijelina za prihvat i smještaj malog i srednjeg poduzetnišva nalazi se na samom čvorištu autoceste Zvirovići, na koridoru Vc, ukupna površina zone je 14ha.

Već sada svi zainteresirani poslovni subjekti mogu koristiti usluge Gospodarske zone Zvirovići te mogu krenuti s izgradnjom poslovnih objekata na parceliziranim površinama, priopćeno je iz Grada Čapljine.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!