Vračević, Hrkać, Tomić i Puljić osvojili 29 glasova na Studenskim izborima na Sveučilištu u Mostaru

Vračević, Hrkać i Tomić doživjeli su još jedan brutalan poraz.

Naime, nakon što su im propali studentski prosvjedi, gdje se okupilo svega petero studenata, legitimitet su tražili na studenskim izborima i za Studentski zbor. Mjesecima su vodili online kampanju, pravili plakate, smišljali slogane i lobirali studente. Njihov povratak na studentsku scenu trebao se dogoditi jučer, 16. studenoga. I gle vraga.

Hrkać i Tomić bili su kandidati za Studenski zbor na matičnom Pravnom fakultetu i osvojili su samo 4 glasa studenata. S druge strane Vračević i njegova partnerica Nives Puljić koja studira Psihologiju osvojili su 25 glasova od dvije tisuće studenata na Filozofskom fakultetu. Ukupno gledajući četvorka Vračević, Hrkač, Tomić i Puljić osvojili su 29 glasova na studenskim izborima Sveučilišta u Mostaru.

Ništa bolje nisu prošle ni službene organizatorice drugog prosvjeda, Lea Galić i Klaudija Čamber. Kako saznajemo i one će biti prijavljene policiji jer su službeno bile organizator drugog propalog studentskog prosvjeta u kojem su trojka Hrkać, Vračević i Tomić napravili incident u rektoratu. A što se tiče glasova Galić i Čamber obje nisu skupile 10 glasova.

Ne znamo jesu li razočarani medijski sponzori, portali, ove četvorke ili šestorke, ali očito je da njihovo medijsko pumpanje nije imalo učinka.

Što se događa u pozadini priče kada su u pitanju Vračević, Hrkać i Tomić svjedoči jedan student koji je dio zatvorene mreže (grupe) studenata koji se protive online nastavi. „Vračević je proračunat. Uvlači studente u svoj krug zbog interesa Naše stranke. On kaže da mu nisu važni studenti nego izbori u Mostaru. Upisao je semestar iako mu je ostao samo diplomski rad. Dakle treba mu prostor za kampanju jer u gradu ništa ne znači. Znamo da je Naša stranka građanska i da je u suprotnosti s ciljevima svih hrvatskih političkih stranaka pa i Hrkaćeve HRS. Konce vuče u stranci izvjesna Irma Baralija i Boška Ćavar koje Vračević stalno spominje. S druge strane Dario Hrkać ima stotinu kompleksa. Prvi proizlazi iz njegove metar i žilet visine. Vrlo je agresivan i neugodan. Ne plaća školarinu, vozi Golf 7, ima Iphone 11 itd. Mali je vrhunski manipulator. Ostala ekipa je naivna. Tomić posebno. I on liječi neke komplekse čini mi se više provincijske. Lea Galić i Klaudija Čamber, a šta da kažem plavuše, naivne“.

Da podsjetimo, Sveučilište u Mostaru pokrenulo je postupak pred Etičkim povjerenstvom i kako doznajemo bit će predložena mjera izbacivanja sa Sveučilišta. Lea Galić i Klaudija Čamber bit će prijavljene policiji zbog kršenja onoga što su same potpisale, a odnosi se na mirno okupljanje. Morat će objasniti policiji zašto je došlo do incidenta.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 17 Studeni 2020 08:25
 
index Instagram400x230 youtube