Logo
Ispiši ovu stranicu

Mostar: Privremena regulacija prometa, preusmjeravat će se vozila iz Širokog i Čitluka

Mostar: Privremena regulacija prometa, preusmjeravat će se vozila iz Širokog i Čitluka

Biskup Ratko Perić, nakon 27 godina biskupske službe, danas predaje dužnost Petru Paliću, novoimenovanom biskupu Mostarsko-duvanjske biskupije i apostolskom upravitelju Trebinjsko-mrkanske dijeceze.

Primopredaja službe održava se na svetoj misi u 11 sati ispred katedrale i to upravo na blagdan Uzvišenja Svetog Križa i svetkovinu obljetnice posvete Mostarske stolnice Marije Majke Crkve i obljetnicu biskupova ređenja.

Očekuje se i nazočnost hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, kardinala Vinka Puljića, nadbiskupa koadjutora Vrhbosanske nadbiskupije Tome Vukšića, mostarskog muftije Salema ef. Dedovića, episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog Dimitrija, kao i brojnih biskupa iz BiH i Hrvatske.

Zbog održavanja svete mise promet će biti obustavljen za sva teretna vozila na M-17.4 u Mostaru, u ulici Nadbiskupa Čule, danas u vremenu od 10:30 do 14:00 sati.

Za vrijeme obustave teretna vozila iz pravca Širokog Brijega i Čitluka biti će preusmjerena na dionicu Miljkovići – Rodoč i obratno, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

 

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!