Logo
Ispiši ovu stranicu

NK Ljubuški: 34 nogometaša na početku priprema [foto]

NK Ljubuški: 34 nogometaša na početku priprema [foto]

Ljubuški nogometaši krenuli su s pripremama za narednu sezonu u Drugoj ligi FBiH - Jug.

Na prozivci je struka brojala do 34, što je broj igrača koji su se pojavili na sastanku i prvom treningu.

"Pravo malo bogatstvo danas na Babovcu... 34 igrača na početku priprema, težak posao selekcije pred trenerom Vučićem... Naši prošlogodišnji kadeti, pa talentirani Ljubušaci koji se vraćaju u NK Ljubuški iz razvikanijih hercegovačkih nogometnih sredina, iskusni momci koji su nosili klub protekle dvije godine i dvije nogometne ikone - Pehar i Bošnjak od kojih svi naši momci imaju što naučiti... Večeras napokon možemo reći, nogomet se konačno vratio u Ljubuški...", poručili su iz kluba.

Momčad s Babovca sezonu je zaključila na trećem mjestu, iza Klisa i prvog Posušja koje je osiguralo nastup u Prvoj ligi FBiH.

Uz Klis, među ekipama s kojima će Ljubuški voditi borbu za vrh, poznavatelji drugoligaškog juga ističu i sastav Neuma, što to potvrđuje i prošlosezonski poredak na ljestvici.

Međutim, ukoliko na Babovcu žele iskorak više, odnosno plasman u viši rang natjecanja, osim prvog mjesta trebati će ispuniti i druge kriterije - za početak, u natjecanja mlađih dobnih skupina uključiti i juniorski sastav.

2.jpg

1.jpg

3.jpg

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!