Nikola Primorac: U Goraždu očekujem dobru utakmicu, ali i naša tri boda...

U prošlom 18. kolu, koje je odigrano prošlog vikenda, Nikola Primorac, u susretu između RK Izviđač CO – RK Gračanica, po mnogima je bio najbolji igrač utakmice i odigrao je svoju najbolju utakmicu u dresu Izviđača.

"Može se reći da je postojala posebna motivacija, jer ova utakmica je za nas kao vrlo mlade igrače bila test samopouzdanja i hrabrosti. Trebali smo „pokazati zube“ momčadi Gračanice, a i zahvaliti se dobrom igrom našoj publici, koja nas je došla podržati. Svakako, godi mi, kad rukometni znalci kažu da sam bio igrač utakmice i na tome sam im zahvalan", rekao je Nikola Primorac.

Jesi li dobio posebne upute od trenera za ovu utakmicu. Čini se da si bio iznenađenje za Damira Doborca, stratega Gračanice, koji, čini se, nije računao na tvojih šest golova i dobru igru u obrani?

"Trener je tražio od mene, a i od svih nas da damo sve od sebe, da igramo bez rezerve. Najveći naglasak je davao tim elementima. Odlično nas je taktički pripremio i nadigrali smo protivnika u svim elementima rukometne igre", dodao je Nikola.

Jeli utakmica s Gračanicom najava jednog novog i ubojitog Nikole Primorca?

"Utakmica protiv Gračanice dala mi je dodatnu motivaciju za daljnji rad. Nadam se da ću, kako prvenstvo bude odmicalo, biti sve bolji i bolji, igrački napredovati iz utakmice u utakmicu. Istakao bih i velike doprinos pobjedi cijele momčadi na čelu s trenerima, pojedinac bez momčadskog duha sam ništa ne može", mišljenja je Nikola Primorac.

Može li se reći da stil igre koji je nametnuo trener Čolina je ono što tebi odgovara? Hoće li Nikola nastaviti u ovom stilu?

"Rekao bih da mi stil igre odgovara, kako meni, tako i cijeloj momčadi. Trener vjeruje u nas, velika nam je podrška. U nekim situacijama više vjeruje u nas nego mi sami u sebe. Svakako, da nas to motivira i da mu se dobrom igrom želimo zahvaliti. To nam je dodatni motiv za rad i igru", konstartirao je Nikola.

U petak putujete na jedno nezgodno gostovanje u Goražde. Goražde traži slamku spasa da izbori opstanak u Premijer Ligi?

"Gostovanje u Goraždu sigurno da nije nimalo lako. Dobra su momčad, na svom terenu daju 200% svojih mogućnosti i nikada se ne predaju. Tako da će biti izuzetno teško gostovanje", nadovezao se Nikola.

Utakmica u Goraždu igra se bez nazočnosti gledatelja, neuobičajena situacija, ali poznajući goraždansku publiku, koja vatreno bodri svoju momčad, bar pritiska publike neće biti?

"Igra se bez publike takva je odluka, mi idemo po pobjedu pred punim ili praznim tribinama", misli Primorac.

Što očekuješ od susreta u Goraždu, može li Izviđač do bodova i na što trebate posebno obratiti pozornost?

"U Goraždu očekujem dobru utakmicu, ali i naša tri boda. Moramo obratiti pozornost na njihove šutove sa 9 metara i zatvoriti igru s kružnim napadačem na crti", zaključio je Nikola u razgovoru za službenu stranicu kluba.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 12 Ožujak 2020 12:23
 
index Instagram400x230 youtube