Strateg Izviđača Toni Čolina: Pobijedio je rukomet

Derbi 18. kola rukometne Premijer lige između Izviđača i Gračanice je pripao domaćinima (33:27), a utakmica oko koje se stvorilo dosta tenzija zbog incidenta u četvrtfinalu Kupa je protekla u korektnoj atmosferi.

Potvrdu za to su dali i iz Gračanice svojim izvješćem u kojem stoji: “Treba istaknuti izuzetno korektan i sportski odnos svih predstavnika Izviđača, kao i publike u Ljubuškom koja je bila velika podrška domaćim igračima”.

Pobijedio je rukomet. Odigrali smo utakmicu potpuno fokusirani na rukomet od prve do posljednje minute. Koristio sam 16 igrača tijekom čitave utakmice u nastojanju da držimo visok tempo što pokazuje broj golova koji smo zabili. Imali smo 12 različitih strijelaca, komentirao je trener Skauta Toni Čolina te dodao: Sve je proteklo korektno i zahvaljujem se publici na podršci.

Milan Vukšić i Nikola Primorac su postigli po 6 pogodaka, 5 puta uspješan je bio Marko Buntić, 4 puta Mirko Mišetić. Odličan je bio i Ante Grbavac s 10 obrana. Kod gostiju je najefikasniji bio Omer Mehmedović sa 6 pogodaka, 5 je postigao Boris Bosić, a 4 Mile Ćuzović. Đorđe Bosić je skupio 10 obrana.

Nikola Primorac, Milan Vukšić i Marko Buntić su odigrali stvarno dobru utakmicu, iako je u ovom kolektivu teško nekoga izdvajati pošto svaki put netko drugi iskoči, kazao je Čolina.

Ovim je Gračanica ostala na minus 4 boda spram banjolučkog Borca koji sad sve drži u svojim rukama. Skautima sljedeći vikend slijedi gostovanje Goraždu.

Želimo sad osvojiti neosvojivu tvrđavu Goražde pa ćemo vidjeti kako će biti. Očekujemo jako tešku utakmicu jer se bore za opstanak, zaključio je Toni Čolina.

 
index Instagram400x230 youtube