Mladi "Skauti" uspješni i na "miniću" u Gospiću [foto]

Rukometni klub „Gospić“ ovog vikenda je organizirao 13. po redu turnir u rukometu za mlađe uzraste „Mali medo“.

U Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću okupilo se više od 700 mladih rukometaša i rukometašica 2009., 2010. i 2011. godišta te mlađih, a Škola rukometa Izviđač iz Ljubuškog nastupila je s pet ekipa na turniru.

Generacija 2009. godišta je nastupila s dvije ekipe, a Izviđač (1) je prošao skupinu i u četvrtzavršnici turnira savladao ŠR Vučići, ali su izgubili obje utakmice u završnici i na kraju zauzeli četvrto mjesto.

U najbolju petorku turnira uvršten je Josip Rupčić.

Generacija mladih "Skauta" rođenih 2010. godine u skupini je ubilježila jednu pobjedu, te po jedan neriješen ishod i poraz, a zbog lošije gol razlike nisu prošli skupinu.

Najbolji su bili najmlađi polaznici ŠR Izviđač, 2011. godište, koji su dobili sve utakmice osim domaćina u polufinalu, te su na kraju bili treći. U najbolju petorku izabran je David Ševo.

Pored Izviđača i domaćina iz Gospića, sudjelovali su i natjecatelji iz Zagreba, Svete Nedelje, Raba, Crikvenice, Šibenika, Rijeke, Slunja, Korčule, Metkovića, Karlovca, Vodica, Zadra, Velike Gorice, Biograda, Opatije, Ogulina, Novog Vinodolskog i Zaboka, tako da je turnir bio i međunarodnog karaktera.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 08 Ožujak 2020 21:51
 
index Instagram400x230 youtube