Rukometašice Izviđača slavile u gostima protiv Borca

Rukometašica Izviđača su u 13. kolu Premijer lige slavile u gostima protiv Borca.

Konačan rezultat je glasio 31:25 za "Skautice", a na poluvremenu je bilo 16:11 za Ljubušanke.

Skautice“ su jedinom zakazale u prvih pet-šest minuta kada su domaće rukometašice povele 3:0. Odgovor naših rukometašica uslijedio je ekspresno, serija 6:0, i 11. minuti bilo je 6:3 u njihovu korist. Stečenu prednost rukometašice Izviđača nisu ispustile do kraja susreta. Do poluvremena prednost narasla na „plus“ pet (11:16).

U drugom poluvremenu već u 35. minuti stigle do sedam golova viška (13:20), da bi se u 44.minuti domaće primakle na četiri gola zaostatka (17:21). Uslijedio je odgovor naših rukometašica i ponovno je bilo sedam golova prednosti (20:27, 56.minut). Domaće još jednom s tri vezana pogotka stižu na četiri gola zaostatka, ali dalje od toga nisu mogle. Ana Vrančić s dva i Marija Gudelj s jednim pogotkom stavljaju točku na i. Na koncu „Skautice“ su slavile rezultatom 31:25, čime su se donekle iskupile za poraz iz prošlog kola.

Najučinkovitija u redovima Izviđača s po sedam golova bile su Mateja Šumelj, Ana Vrančić i Marija Gudelj, pet pogodaka postigla je Dejana Kulić, tri Matea Nosić, a dva Zora Kraljević.

U redovima Banjalučanki najviše pogodaka postigla je Božana Ćutković osam, pet Ružica Šikić, tri Helena Ćurić.

Na kraju istaknimo hvale vrijedna gestu domaćina čiji je direktor svim djevojkama darovao cvijeće povodom Dana žena, a treneru Izviđača Ivanu Lovriću je tradicionalno darovao 3 lopte i čuturu rakije sa amblemom grada Banja Luke.

 
index Instagram400x230 youtube