Izviđač tvrdi da ne snosi dio odgovornosti za incident u Gračanici [video]

Istaknuto Izviđač tvrdi da ne snosi dio odgovornosti za incident u Gračanici [video]

Nije nam cilj dolijevati ulje na vatru ili sačuvaj bože kazati nešto što nije. Ne zanima nas koliko je kažnjen Adnan Tufekčić, to je stvar povjerenika natjecanja i disciplinskog povjerenstva.

Isto tako ne želimo reći da se domaćin nije ponio domaćinski, već naprotiv. Istina je da je i prije i poslije utakmice sve bilo korektno i da na to nemamo nikakvih primjedbi, već zahvale. Imamo samo potrebu demantirati stalne tvrdnje da je naš igrač Stjepan Jozinović udario Vladimira Tomića i da su naši igrači izazvali incident.

Navod iz službenog priopćena RK Gračanica:

„Tada se dogodio incident isključivo na terenu i isključivo među igračima (udarci: Jozinović-Tomić; Tufekčić-Jozinović), na koji niko nije ponosan i koji nikom nije trebao, vjerujemo da su i igrači Izviđača svjesni svog dijela odgovornosti.“

Odbacujemo ovakve tvrdnje i zbog toga objavljujemo ova dva kratka video uratka na kojima se vidi kako Vladimir Tomić, rukometaš Gračanice, koristi svoju glumačke vještine, čini se da je i Adnan Tufekčić nasjeo na njegove provokacije. Osim toga može se vidjeti kako Tomić dotrčava i s leđa hvata Jozinovića, oba suca su okrenuta prema nastaloj gužvi u Izviđačevih 6 metara i sve promatraju. Taj udarac (Jozinović-Tomić ) o kome domaćini u propćenju pišu se ne vidi jer ga nema (nitko ga nije vidio ni od službenih osoba). Evo pa sami pogledajte.

Isključenje Muhovića koje je prethodilo incidentu:

Incident:

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 02 Ožujak 2020 17:15
 
index Instagram400x230 youtube