Ljubušaci treći na završnici Lige doline Neretva, a Ivan Kraljević najbolji strijelac

Istaknuto Ljubušaci treći na završnici Lige doline Neretva, a Ivan Kraljević najbolji strijelac Foto: TDT

Ovog vikenda odigrana je završnica nogometne Lige doline Neretve za uzrast 2009. godište u kojem su mladi uzrasti NK Ljubuški osvojili treće mjesto.

Cijela međudržavna Liga doline Neretve (BiH/RH) igrala se u sportskom kompleksu SRC ”Adonaj” u Klepcima-Čapljina BiH, a mladi uživali su u međusobnim natjecanjima i druženju pod pokroviteljstvom GNK Dinamo Zagreb.

Ove godine u ligi se natjecalo čak 11 klubova: ŠN ”Limači” Čapljina, HNK ”Neum”, NK ”Ljubuški”, NK ”Mostar”, ONK ”Metković”, NK ”Dubrave Inter Campus”, NK ”Jadran” Ploče, HNK ”Višići”, MNK ”Stolac”, HNK ”Čapljina” te SD ”Dubravka”.

Nakon što je završen prvi dio Lige doline Neretve, u kojem su se natjecali nogometaši rođeni 2009. godine i mlađi, ovog vikenda u završnici igrali su: NK Mostar, NK Metković, NK Neum, NK Limači-Ćapljina i NK Ljubuški.

Za treće mjesto:NK Ljubuški-NK Neum 4:0

Finale:NK Metković-NK Limači Čapljina 2:2

Nakon toga nogometaši su pristupili izvođenju jednasteraca, a na kraju je slavila ekipa ONK ”Metković.

Na završnici turnira Liga Neretve, naši limači pod vodstvom trenera Nikole Granića osvojili su treće mjesto dok je naš mladi Ivan Kraljević osvojio nagradu za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira.

Vrijedi istaknuti kako je na ovom turniru nastupilo reko 150 igrača, a odigrano preko 55 utakmica i postignuto je preko 300 pogodaka.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 23 Veljača 2020 11:25
 
index Instagram400x230 youtube