Kapetan Izviđača: Spremni smo i jedva čekamo da istrčimo na teren u Gračanici

Sutra momčad Izviđač Central osiguranja u Gračanici u sportskoj dvorani „Luke“ igra uzvratnu utakmicu četvrtzavršnice KUP-a BiH.

Iako u uzvrat odlaze s osam golova prednosti ništa još nije gotovo. „Skaute“ sutra očekuje sve drugo osim lake utakmice. Povodom sutrašnje utakmice za kratku izjavu zamolili smo kapetana momčadi Ivana Miličevića „Milku“, najstarijeg i najiskusnijeg rukometaša.

Ivane, je li momčad spremna za sutrašnju utakmicu?

"Naravno da je ekipa spremna, dobro smo trenirali, dobro smo se pripremili i svi jedva očekujemo da istrčimo na parket dvorane u Gračanici", rekao je Miličević.

Može li „Skauti“ sutra obraniti osam golova prednosti?

"Mislim da ne smijemo razmišljati puno o rezultatu i o tih 8 golova prednosti, moramo ući u utakmicu kao da je rezultat 0:0. Znamo da nas čeka teška utakmica, puna dvorana i paklena atmosfera. Zato moramo biti hladne glave i maksimalno fokusirani, bez bilo kakvog opuštanja, igrati svoju igru, koju smo prezentirali na prvoj utakmici u Ljubuškom i koju smo skoro pa idealno odigrali", dodao je Ivan Miličević.

Odakle prijeti najveća opasnost kod ekipe Gracanice?

"Imaju jako dobru vanjsku liniju. Srednji vanjski Vladimir Tomić je brz igrač, s jako dobrom fintom, koji odlično odradi za suigrače ili ide na prolaz, do gola. On im je najvažnija karika u igri. Ali nije on sam, cijela momčad im je jako dobro izbalansirana i svaki njihov igrač, koji je u rosteru, predstavlja opasnost, tako da svakog njihovog igrača moramo ozbiljno shvatiti", konstatirao je Ivan.

Što bi mogli presuditi za prolazak na završni turnir KUP-a?

"Mislim da ce presuditi naš ulazak u utakmicu, naš pristup, kao i naša borbenost i voljni moment. Iako smo jako mlada ekipa, nadam se da nećemo podleći paklenoj atmosferi, ne smije i neće biti straha, panike, moramo biti hladne glave i koncentrirani svih šezdeset minuta. Pritisak je na domaćinu, mi imamo prednost, koju oni moraju stići. Moramo igrati borbeno, kao da smo doma i koristiti prilike koje nas se ukažu, pogotovo koristiti prilike za postizanje lakih golova", zaključio je kapetan momčadi Izviđača Ivan Miličević.

 
index Instagram400x230 youtube