Treninzi samoobrane za djecu kroz Krav Maga sustav u Ljubuškom [foto]

Zašto bi djeca trebala trenirati Krav Magu? Djeca svih dobnih skupina se mogu naći u stresnim i opasnim situacijama te mogu biti izloženi različitim prijetnjama i rizicima u svakodnevnom životu.

Prijetnje se mogu dogoditi na putu do škole ili u povratku, u školi, ili bilo gdje drugdje gdje se odvija interakcija između djece i drugih ljudi.

Nasilje ne mora nužno biti tjelesno, jer psihičko maltretiranje može poprilično utjecati na djetetov zdravi razvoj i samopouzdanje ako se ne zna obraniti od istih.

Krav Maga Kids/Teens programi (za uzrast od 5 do 15 godina) usmjereni su na to da Vaše dijete bude sposobno i usmjereno: mentalno, društveno i fizički.

Djeca, ne samo da podučavaju jednostavnu i učinkovitu samoobranu, već i vaše dijete opremaju bitnim životnim vještinama. Krav Maga trening će poboljšati samopouzdanje Vašeg djeteta i dati mu pozitivan stav prema životu. Uključujući mnoge elemente suzbijanja nasilja, dijete će naučiti kako izbjeći, raspršiti i nositi se s agresivnim, emocionalnim i teškim situacijama koje uključuju drugu djecu/mlade.

Samo učenje se odvija na topao, prijateljski i inkluzivan način, gdje se, uz održavanje discipline, osigurava da je svaki trening zabavan i ugodan za Vaše dijete i da djeca odlaze s osjećajem postignuća i uspjeha. Dijete će biti podučavano stvarnim vještinama samoobrane pomoću igara i vježbi koje pomažu djetetu da poboljša svoje opće i svakodnevne fizičke vještine, npr. ravnoteža, kretanje, koordinacija, refleksi, itd…

Programi Krav Maga kids & teens pokreću se u isto vrijeme, te omogućuju starijoj braći i sestrama da treniraju u isto vrijeme kada i njihove mlađe braće i sestre. Po potrebi djeca se dijele na godine/ razine kako bi se riješili problemi različitih dobi.

Sezona je prilagođena i slijedi školski kalendar s pauzom za ljetni i zimski odmor. Postavljaju se kratkoročni ciljevi koji se mogu postići unutar djetetovog razumijevanja i opsega vremena te pomoći im da razumiju vrijednost rada prema nečemu.

U razdoblju od 18. veljače do 3. ožujka 2020. godine, Krav Maga Hercegovina organizira Dane otvorenih vrata za djecu u prostorijama Osnovne škole Marka Marulića, u terminima utorkom od 18:30 do 19:30 sati i četvrkom od 18:00 do 19:00 sati, gdje djeca mogu besplatno isprobati čari treninga Krav Mage.

Za više informacija možete nas kontaktirati na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Mobilni telefon:063 032 032 . Potražite nas na web stranici:www.krav-maga, Facebooku: KravMaga Hercegovina

Dobrodošli!

 
index Instagram400x230 youtube