Ljubušaku trofej na Grand Slam Hercegovine

Završen je 11. Grand Slam Hercegovine turnir Hut tour serije 2000, po svemu najbolji teniski turnir parova do sada u organizaciji Tk Grude.

Turnir je bio najbrojniji do sada, sudjelovalo ukupno 47 parova, 30 parova u kategoriji gospoda -45, 9 parova u kategoriji gospoda 45+, 5 parova u mix kategoriji i 3 para kod dama. Kvaliteta igrača i razina prikazanog tenisa, naročito u kategoriji gospoda -45, bila je na vrhunskoj razini, piše Grude Online.

Posljednjeg dana za prijavu, petak 31. siječnja 2020., zbog prevelikog interesa zatvorena je mogućnost prijave, da bi turnir mogao završiti u predviđenom terminu i kako bi se naši dragi gosti na vrijeme vratiti svojim kućama i svojim poslovima.

Pored domaćih igrača iz Hercegovine na turniru su sudjelovali igrači iz Đakova, Zagreba, Splita (najbrojniji), Makarske, Imotskog, Vrgorca, Kiseljaka, Dubrovnika, Bugojna, Ženice, Sarajeva te Orebića. Oni dolaze na turnir već 10 godina i ako se gleda postotak stanovnika onda su oni relativno najbrojniji sudionici na ovom turniru. Todorić Ante, po rođenju Imoćanin, stigao je iz najudaljenijeg mijesta, iz Munchena.

Trofeji za prva mjesta su podijelili Splićani i Hercegovci.

FINALA:

Kategorija -45, Brkić Josip(Lju.) / Mikulić Tomi(Gr.) – Radić Bruno(Ze.)/Čaušević Haris (Sa.) 7/6,2/6,10/8

Kategorija 45+, Politeo Alen(St)/Arnautović Denis(St) – Ujaković Hrvoje(St)/Makjanić Mislav(St) 6/3,7/6

Dame apsolutna, Žižić Ksenija(St)/Gluić Aida(St) – Olujić Ivana(St)/Crnogorac Iva(St) 6/2,4/6,10/5

Mix parovi, Žižić Ksenija(St)/Mkulić Rafael(Gr) – Matošić Natalia(St)/Senjanović Ivan 7/6,6/4

Ostale rezultate i galeriju slika možete pogledati na: https://www.facebook.com/HutHrvatska/, I prilog u ovotjednom izdanju emisije “Pogled preko granice ” koja se emitira na HRT-u, priopčeno je iz TK Grude.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 04 Veljača 2020 12:22
 
index Instagram400x230 youtube