Delić o razlozima prekida suradnje s Izviđačem i pregovorima s Borcem m:tel

RK Izviđač Central osiguranje i Vedran Delić dogovorili su sporazumni prekid suradnje, a kako (ne)službeno doznajemo zanimanje za već sad bivšeg najučinkovitijeg strijelca "Skauta" pokazao je Borac m:tel.

"Izviđač je u nastavak sezone ušao s ciljem pomlađivanja ekipe, te nismo našli zajednicki jezik jer su smanjili proračun kluba", rekao je za IKS portal ovaj daroviti igrač.

"RK Izviđač hvala na korektnom odnosu prema meni i želim im u nastavku sezone dobre rezultate. Nadam se da će uraditi dobar posao u budućnost, a što se tiče mog angažmana dalje u rukometu mogu reći da imam ponuda i da još razmišljam", završio je Delić.

Međutim, u međuvremeno je Delić izjavio za portal mondo.ba da mu je prioritet odlazak u inozemstvo, ali da je u pregovorima s Borcem m:tel iz Banjaluke.

"Stvarno sam dobio mnoštvo ponuda iz BiH i vidjet ćemo kako će se sve rasplesti. U narednih nekoliko dana, saznaću šta i kako dalje. Sigurno ću se još čuti sa ljudima iz Borca m:tel", dodao je dojučerašnji igrač Izviđača iz Ljubuškog.

Poslijednja izmjena danaSubota, 25 Siječanj 2020 16:50
 
index Instagram400x230 youtube