Prvi voditelj ŠR Izviđača: Ljubuški je pun novih talenata, nastavit će se kontinuitet!

Istaknuto Prvi voditelj ŠR Izviđača: Ljubuški je pun novih talenata, nastavit će se kontinuitet!

Nikica Šiljeg dugogodišnji novinar, prvi voditelj škole rukometa pri RK Izviđač za Radio Ljubuški komentirao je nastup naših rukometaša na Europskom rukometnom prvenstvu i fenomen uspjeha ljubuških rukometaša.

„Uz domaće igrače koje trenutno bodrimo na Europskom prvenstvu, Izviđačeva škola rukometa puna je novih talenata, nastavit ce se kontinuitet naših rukometaša. Ogroman je potencijal u mlađim kategorijama, možemo računati da ćemo imati kvalitetan priljev mladih snaga kako u prvu mušku tako i žensku momčad Izviđača, pa i dalje te će se oni vjerujem, ubuduće uspjeti afirmirati i na većim razinama.Rukomet u Ljubuškom se ne igra od jučer, igra se od 1956. godine, dobri rezultati ga prate od početka. Naši bivši rukometaši nisu samo dio reprezentacija Hrvatske i BIH, mnoštvo je njih koji igraju po svijetu."


"Ne bi bilo pošteno ne spomenuti da imamo i kontinuitet igranja ženskog rukometa u Ljubuškom, ženska selekcija bila je u prijeratnom razdoblju kvalitetnija od muške selekcije i prije je iznjedrila kvalitetne igračice koje su prezentirale Ljubuški na široj sceni„, rekao je Šiljeg.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 21 Siječanj 2020 12:49
 
index Instagram400x230 youtube