Logo
Ispiši ovu stranicu

Varaždin na Babovcu pobijedio Ljubuški

Varaždin na Babovcu pobijedio Ljubuški

Nogometni klub Ljubuški je danas na Gradskom stadionu Babovac odigrao svoju prvu pripremnu utakmicu za predstojeći nastavak natjecateljske sezone. U goste je stigao hrvatski prvoligaš NK Varaždin koji je na kraju slavio rezultatom 3-1.

Prvo poluvrijeme je bilo tvrdo, bez mnogo prilika na obje strane, a Varaždin je iskoristio jednu od rijetkih i poveo sa 1-0. Naime, u 19. minuti Domagoj Drožđek se našao pred vratarom Ljubuškog, dobro je šutirao, a iako je domaći vratar rukama zakačio loptu, nije ju uspio zaustaviti i ona se ipak otkotrljala do mreže.

U drugo poluvrijeme Varaždin je izašao sa posve izmijenjenom momčadi, i Ljubuški je napravio par izmjena, pa se utakmica otvorila.

Uspio je Ljubuški izjednačiti golom Pere Puljića u 49. minuti, no Varaždinci se ubrzo vraćaju u vodstvo zahvaljujući Dejanu Glavici koji se našao u šesnaestercu domaćih te snažnim šutem pogađa mrežu u 60. minuti.

U 75 minuti je na 2-0 povisio Dominik Glavina, a do kraja utakmice Varaždin je stvorio više šansi, te je pritiskao Ljubušake, ali golova nije bilo.

Trener Ljubuškog Ante Strinić ističe kako su tek počeli pripreme, naime dosada su odradili tek dva treninga, tako da njegovi igrači još nisu bili spremni za viši tempo.

Ušli smo u ovu utakmicu nakon dva treninga. To nam se sigurno ne uklapa u plan priprema, ali nije Varaždin svaki dan u Ljubuškom tako da smo iskoristili priliku i odigrali ovu utakmicu“, rekao je Strinić.

On dodaje kako je ipak zadovoljan onim što su na terenu prikazali njegovi momci.

U prvom poluvremenu je to dosta dobro izgledalo. Defenzivno smo dobro odigrali, zatvarali smo ih u zonama u kojima smo se dogovorili. Ofenzivno je bilo nekih kombinacija koje su mogle i bolje završiti, ali sveukupno sam zadovoljan, posebno prvim poluvremenom pa igrom do 60 minute kada smo napravili izmjene i ubacili par momaka koji imaju 17-18 godina tako da je ovo još uvijek veliki zalogaj za njih“, rekao je Strinić.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!