Logo
Ispiši ovu stranicu

Predstavljamo Malu sportsku školu 'Play4Fit' iz Ljubuškog

Predstavljamo Malu sportsku školu 'Play4Fit' iz Ljubuškog

Program male sportske škole “Play4Fit” je, ne tako davno pokrenuo Sportski klub “CrossFit9mm” Ljubuški pod sloganom “Biraj kvalitetno odrastanje” s ciljem uključivanja što većeg broja djece u sportske aktivnosti da bi zdravo i pravilno odrastali.

Osim redovnih treninga koji se održavaju u Sportskom klubu “CrossFit9mm”, najmlađi članovi spomenutog kluba imali su prilike raditi trening atletike na gradskom stadionu Babovac, te sudjelovati u nogometnom kampu za djecu “Football No Limits”.

Također, mala sportska škola “Play4Fit” je proteklog vikenda sudjelovala na VI. Sportskim igrama u Tomislavgradu, koje je bilo i prvo natjecanje za relativno mladu sportsku školu “Play4Fit” iz Ljubuškog, a još su sudjelovale ekipe iz Kreševa, Gruda, Posušja, Sovića, Livna i Tomislavgrada.

Uz odličnu atmosferu, na sportskoj manifestaciji je nastupilo oko 350 djece starosne dobi od 4 do 13 godina.

Natjecanje se odvijalo kroz nekoliko različitih disciplina (štafeta, vođenje lopte, vučenje konopa, preskakanje konopa, graničar), uzbuđenja nije nedostajalo, a na kraju su dobili i zaslužene diplome i pehar.

Nakon završetka natjecanja uslijedilo je zajedničko druženje trenera, djece i roditelja uz pizzu, a veseli mališani su neprestano prepričavali dogodovštine od tog dana.

U planu male sportske škole “Play4Fit” je sudjelovati na što više ovakvih i sličnih natjecanja, kao i otići na vikend izlete, te uključiti u program što više zanimljivih sadržaja i sportskih manifestacija u cilju kvalitetnog odrastanja djece, te razvijanja ljubavi prema sportu i učenja o njegovim osnovnim vrijednostima.

Više informacija na kontakt broj: 063 909 779, ili na facebook stranici “Mala sportska škola Play4Fit”.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 27 Studeni 2019 09:35
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!