Logo
Ispiši ovu stranicu

Maretić i Mandić najavili derbi susret protiv Borca

Matej Mandić i Duje Maretić RK Izviđač CO Foto: RMED Matej Mandić i Duje Maretić RK Izviđač CO

Nakon deset odigranih kola u Premijer ligi za rukometaše mlada momčad Izviđača CO se nalazi na četvrtom mjestu s skromnim učinkom (5:2:3).

U subotu, 23. studenoga s početkom u 18:30 sati u Ljubuškom se igra derbi 11. kola Premijer lige, a sastaju se Izviđač CO i Boarc m:tel.

Utakmicu za naš porali i sveukupnu rukometnu javnost najavali su mladi vratar Matej Mandić i desno krilo Izviđača Splićanin Duje Maretić.

"Nakon poraza od Bosne iz Visokog ostaje gorak okus u ustima jer smo mogli izvući možda i bolji rezultat, ali ta utakmica je iza nas i okrećemo se derbiju koji nas čeka u subotu. Borac je dobra ekipa imamo i imamo respekt respekta prema njima, ali mi kao i svako kolo, pogotovo kada igramo doma idemo na pobjedu, te ćemo pokušati poboljšati dojam nakon malo slabijeg ulaska u sezonu", naglasio je Maretić.

"Protiv Bosne smo dobro otvorili utakmicu i nakon toga smo ušli u seriju promašaja gdje smo razbranili njihova vratara, a iskusna ekipa Bosne je to kaznila. Pokušavali smo se vratiti ali nismo uspjeli protiv dobre ekipe Bosne, koja je nošena izvrsnom domaćom poblikum ubilježila pobjedu", govori Mandić o prošloj utakmici u Visokom.

"Igramo protiv ekipe koja je sigurno ove sezone jedan od glavni kandidata za osvajanje naslova pobjednika lige. Ove sezone igraju izvrsno, te iako igramo na svome terenu moramo odigrati svoju najbolju utakmicu ako želimo doći do nova tri boda. Ova je utakmica jako važna za našu momčad jer odlučuje da li ćemo ostati u borbi za sami vrh. Pozivam sve navijače da dođu i da nas podrže jer nam njihova potpora puno znači", istako je ovaj mladi kadetski reprezentativac Hrvatske na vratima Izviđača.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!