Stjepan Jozinović: Visoko je najteže gostovanje za Izviđač, ali...

U srijedu, 20. studenog 2019. godine rukometaši Izviđača CO nastavljaju "NBA tjedan", a ovaj put suparnik je Bosna u Visokom.

Utakmicu protiv Bosne za naš portal najavio je najbolji igrač Izviđača CO u prošloj utakmici protiv Leotara Stjepan Jozinović.

Ovaj maldi i daroviti igrač iz Žepča u 9. kolu Premijer lige protv Leotara je postigao devet pogodaka, a o samoj utakmici kaže:

"Protiv Leotara smo imali dosta tehnički grješaka i promašenih zicera, te na tome moramo dosta da poradimo jer nam se to događa gotovo na svim utakmicama. Znali smo da neće biti lako ali ispalo je teže od očekivanog. Ali najbitnije da smo pobjedili", navodi Stjepan i dalje ističe:

"Sada se već pripremamo za utakmicu u Visokom, a to je zasigurmo jedno od najtežih gostovanja za našu ekipu. Svi znaju kako ekipa Bosne igra na domaćem terenu, ali to nas neće spriječiti da damo sve od sebe i da bodove donesemo u Ljubuški", završio je ovaj Žepčak u dresu Izviđača.

Utakmica Bosna - Izviđač se igra u okviru 10. kola Premijer lige s početkom u 19:00 sati, u Kulturno sportskom centru "Mladost" Visoko.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 18 Studeni 2019 14:30
 
index Instagram400x230 youtube