Bjeliš: Nisam zadovoljan ali ne može nitko od ove ekipe tražiti obranu titule

Nakon osam kola aktualni prvak Bosne i Hercegovine Izviđač CO osvojio je 14 bodova. Trener  Mario Bjeliš u razgovoru za naš portal ističe da je moglo biti puno bolje.

"Nisam zadovoljan, jer smo dvije utakmice odigrali neriješeno i jednu izgubili jedan razlike. Mislim da smo trebali imati koji bod više, da smo zaslužili više. Uvijek nešto u posljednjoj sekundi i minuti primimo gol. Što se tiče ekipe, ne može nitko od ove ekipe tražiti obranu titule, ova vanjska linija, to su sve juniori, mlada je ekipa, tako da će tu trebati jopš puno rada, te da steknu iskustva", kaže nam Bjeliš.

Dosta prašine podigla je utakmica prošlog kola između Slavije i Izviđača, koja je okončana rezultatom 16:16.

"Utakmica je bila takva, kakva je. Mi smo to zaboravili, okrećemo se drugim suparnicima. Uprava je uložila žalbu i sada se bavi time. Mi nemamo vremena osvrtati se na te stvari", ističe trener "Skauta".

Njegovu ekipu sutra očekuje susret protiv Leotara.

"Ma protiv Leotara su lani bile neizvjesne utakmice u Kupu, mislim da smo pobijedili jedan razlike kod kuće i jedan razlike u Trebinju. Bile su to tvrde i neizvjesne utakmice. Igrali smo i prijateljske utakmice i to je bilo neizvjesno. Respektiramo ekipu i učinit ćemo sve da pobijedimo", kaže Bjeliš, kojeg ne iznenađuju oscilacije Leotara, kao ni ostalih klubova u bh. prvenstvu.

"Ne možemo očekivati od klubova u ovoj ligi da drže neku formu, da igraju fantastično sedam-osam utakmica zaredom. Vidite jedan Borac, koji je držao sve pod kontrolom i sve je prosuo protiv Gračanice. Ta Gračanica igra doma uvjerljivo, ali ne može tu igru da ponovi u gostima. Bit će padova, bit će velikih pobjeda, ali i razočarenja za sve", rekao je Bjeliš, koji sutra u rosteru na raspolaganju neće imati Josipa Buljubašića, koji je dobio plavi karton protiv Slavije.

Poslijednja izmjena danaPetak, 15 Studeni 2019 17:21
 
index Instagram400x230 youtube