Damir Vučić nije više trener Ljubuškog, pročitajte priopćenje iz NK Ljubuški

U posljednjem susretu ove jeseni NK Ljubuški u nedjelju, 17. studenog na GS Babovac dočekuje NK Troglav 1918, a nogometaši Ljubuškog u posljednjoj utakmici polusezone bit će lišeni usluga prvog čovjeka struke, trenera Damira Vučića koji je dobio neočekivanu ponudu iz inozemstva.

U prilogu možete pročitati priopćenje za javnost iz NK Ljubuški koje donosimo u cjelosti, nastavno kako slijedi:

"Damir Vučić, dosadašnji trener seniorske momčadi, a ujedno i voditelj škole nogometa prihvatio je ponudu iz inozemstva, te više neće obnašati navedene dužnosti. Koliko god nam je drago da se osim igrača sa ovog podneblja možemo pohvaliti i trenerskim uspjesima, toliko nam je žao da smo izgubili velikog sportskog djelatnika koji je svoje nogometno znanje nesebično prenosio na sve u klubu. Uprava kluba i igrači na ovaj način žele izraziti zahvalu za sve što je učinio za nogomet u Ljubuškim, kao i poželjeti mnogo sreće i sportskih uspjeha u novoj sredini. NK Ljubuški nastavlja dalje u istom smjeru i prema istim ciljevima zacrtanima na početku sezone", istakli su u priopćenju koje pospisuje UO NK Ljubuški.

Utakmica NK Ljubuški - NK Troglav 1918 igra se u nedjelju, 17. studenog s početkom u 13:30 sati.

Iz kluba su priopćili da će momčad u utakmici protiv Trolglava 1918 s klupe voditi Ante Strinić, dosadašnji trener mlađih uzrasta koji gaji sličan napadački stil nogometa, a isti je krasio ekipu u ovoj polusezoni, te su pozvali navijače da dođu na Babovac i daju potporu momčadi i treneru do nove pobjede i novih bodova za uspješan završetak polusezone.

 
index Instagram400x230 youtube