Logo
Ispiši ovu stranicu

Ante Grbavac: Ako dobro uđemo u utakmicu protiv Slavije uspjeh neće izostati

Ante Grbavac (Izviđač CO) Foto:Zm@j Ante Grbavac (Izviđač CO)

Za rukometni klub Izviđač nema odmora. U nedjelju je počeo "NBA tjedan", a već u ovu subotu "Skauti" gostuju u Istočnom Sarajevu protiv Slavije.

Samo u tri dana morali su rukometaši Izviđača dva puta igrati protiv vakufske Sloge jer se gostima nije "sviđala" količina rasvjete u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški.

Gledajući ljestvicu Premijer lige ovaj susret između Slavije i Izviđača ima epitet derbija, a poučeni dosadašnjim igrama mladih rukometaša Izviđača u gostima zasigurno se očekuje teška i neizvijesna utakmica.

O utakmici protiv Sloge, te najavi utakmice u Istočnom Sarajevu razgovarali smo s talentiranim dvadesetjednogodišnjim vratarom Izviđača Antom Grbavcem.

"Zasigurno da nije bilo lako odigrati dvije utakmce protiv istog protivnika u tri dana, a pogotovo kada ste dobro odigrali u prvoj utakmici (30) minuta i imali vodstvo od četiri gola razlike, te netko nakon toga kaže da se igra od "nule". Očekivali smo tvrdu utakmicu i naravno pobjedu, što se u konačnici pokazalo i ispravno", kaže za naš portal Grbavac.

"Operacija Slavija podsvjesno traje nekoliko dana, te nam sada ostaje dva dana da uz trenera Bjeliša analiziramo protivnika i što bolje uđemo u ovaj susret, pa se nadam da onda uspjeh neće izostati i da novi bodovi idu u Ljubuški", završio je razgovor za naš portal ovaj simpatični mladi rukometaš Izviđača.

Utakmica Slavija -Izviđač igra se u subotu, s početkom u 17:00 sati u modernoj i opremljenoj po svim standardima sportskoj dvorani Slavija u Istočnom Sarajevu.

Raspored utakmica 8. kola Premijer lige (M)

Capture.JPG

Ljestvica Premijer lige (M)

Capture1.JPG

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 07 Studeni 2019 14:21
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!