Pero Puljić uoči utakmice u Rami: Od naše igre ovisi konačan rezultat

U 13. kolu Druge lige NS FBiH (skupina jug) NK Ljubuški u nedjelju gostuje u Rami. Najučinkovitiju momčad lige očekuje susret protiv HNK Rama koji se nalazi u donjem domu ljestvice, a za najavu utakmice zamolili smo Peru Puljića prvotimca NK Ljubuški.

"Slijedi nam posljednje gostovanje u ovoj polusezoni u Rami.O ekipi Rame nemamo previše saznanja ali nas to i ne zanima, jer od naše igre ovisi konačan rezultat. Svjesni smo svoje kvalitete, te ćemo iskoristit svaku priliku da pobijedimo u ovom susretu", govori Puljić.

"Želimo pobijediti u preostale dvije utakmice kako bi stavili točku na jako dobru prvu polusezonu u ovoj ligi. Na takav način želimo zahvalili svim ljudima na ukazanom povjerenju u klubu, a posebno vjernim navijačima koji nas prate na svim domaćim i gostujućim utakmicama", ističe naš sugovornik Pero Puljić .

NK Ljubuški će u Rami nastupiti bez ponajboljeg igrača lige Miljenka Bošnjaka, koji će biti izočan zbog tri žuta kartona.

Ostali igrači u klubu su svi spremni, zdravi i puni optimizma pred utakmicu koja se igra u Rami u nedjelju, 3. studenog 2019. godine s početkom 13:30 sati.

 
index Instagram400x230 youtube