Gabrijel Mišetić: Duboko sam uvjeren da nova tri boda iz Zvornika "voze" u Ljubuski

U subotu, 19. listopada RK Izviđač CO s početkom u 19:00 sati igra utakmicu 5. kola Premijer lige protiv Drine u Zvorniku.

Drina je bez bodova nakon četiri odigrane utakmice, a "Skauti" u gostima igraju toplo-hladno (neriješen ishod i poraz), pa se ova utakmica "nameće" kao imperativ, a za komentar prethodne utakmice i najavu ove zamolili smo kružnog napadača Izviđača Gabrijela Mišetića.

"U zadnjem kolu igrali smo domaću utakmicu protiv ekipe Goražda, te je sve proteklo teže nego smo očekivali jer smo u susret ušli dosta opušteno. Međutim, iz te utakmice najvažniju su novi bodovi, te istu treba što prije zaboraviti", govori Mišetić koji još odrađuje juniorski staž u klubu.

"Naredno kolo čeka nas gostovanje kod posljednje momčadi prvenstva, a to je RK Drina Zvornik, te mislim da utakmnica neće biti nimalo laka, kao i svaka utakmnica u gostima. Ali, siguran sam u sebe i svoju ekipu, te sam duboko uvjeren da nova tri boda "voze" u Ljubuski", šaljivo je završio ovaj juniorski reprezentativac BiH u dresu RK Izviđač.

Raspored utakmica 4. kola Premijer lige (M)

raspored_5_kolo.JPG

Ljestvica Premijer lige (M)

Poslijednja izmjena danaPetak, 18 Listopad 2019 08:48
 
index Instagram400x230 youtube