RK Izviđač CO zahvalio sudionicima donatorske večeri

Rukometni klub Izviđač nakon održane donatorske večeri pod nazivom „Noć Izviđača“, koja je protekla u veličanstvenom ambijentu i koja je još jednom potvrdila svu veličinu i snagu našega kluba, upućuje zahvalu svima koji su na bili koji način pomogli da ovaj događaj zasja sjajem našeg Izviđača.

Dragi prijatelji,

nakon održane donatorske večeri pod nazivom „Noć Izviđača“,koja je protekla u veličanstvenom ambijentu i koja je još jednom potvrdila svu veličinu i snagu našega kluba, zadovoljstvo nam je i čini nas ponosnim što se na ovoj manifestaciji okupiovelik broj prijatelja našeg kluba, sponzora, gospodarstvenika, uglednika iz javnog, političkog, vjerskog i kulturnog života, rukometašica, rukometaša, trenera i klupskih čelnika.

Koristimo priliku da se ovim putem zahvalimo svima,kojisu na bili koji način pomogli da ovaj događaj zasja sjajem našeg Izviđača.

Posebice naša zahvalnost svima koji su svojim donacijama pomogli i pomažu da naš klub nastavi svoju misiju na zadovoljstvo sviju, a posebice naše mladosti.

Hvala svima još jednom što ste nam pružili ruku potpore.

Neka nam živi Izviđač!

Upravni odbor RK Izviđač

 
index Instagram400x230 youtube