Veselko Vištica najavio "pohod" na Mokri dolac

U nedjelju, 13. listopada na gradskom stadionu Mokri Dolac u Posušju s početkom u 15:00 sati igra se derbi devetog kola Druge lige NS FBiH (skupina jug).

Mokri Dolac će pokušati "pokoriti" najučinkovitija ekipe lige, NK Ljubuški. Novi drugoligaš za sada ima najbolji napad lige s 29 pogodaka, a odmah iza njih su napadači Posušja s 26 pogodaka.

Uoči derbija kola razgovarali smo s iskusnim Veselkom Višticom, igračem NK Ljubuški koji je branio i boje nedjeljnog protivnka NK Ljubuški momčadi HNK Posušja.

"U nedjeljnu utakmicu s Posušjem ulazimo rasterećeni. To je po mom mišljenju najteža i najlakša utakmica ove polusezone. Najteža po kvaliteti protivnika jer je Posušje objektivno prvi favorit za osvajanje druge lige, a najlakša jer u toj utakmici nemamo sto izgubiti", kaže jedan od iskusniji igrača NK Ljubuški.

"Mi se kao klub dižemo u svim aspektima, kako organizacijski tako i rezultatski, stoga nam ova utakmica u nedjelju dolazi kao izvrstan test naše kvalitete. Pokazali smo da sa svima možemo igrati i nadam se da ćemo to pokazati u Posušju. Čeka nas kvalitetan protivnik ali na nama je da pokažemo zašto smo najugodnije iznenađenje druge lige", završio je Vištica.

Raspored utakmica 9. kola

 9_kolo.JPG

Ljestvica Druge lige NS FBiH (jug)

Ljestvica_lige.JPG

 
index Instagram400x230 youtube