Paragliding Ljubuški - službena najava natjecanja


"Ljubuški Open 2019" održat će se sukladno planu i programu u nedjelju, 15.09.2019. godine.

Molimo sve natjecatelje da se prijave na link ispod radi lakše organizacije.

LINK ZA PRIJAVU

Osigurali smo transport legendarnim vojnim vozilima "Pinzgauer" sa sletišta na poletište. Svaki natjecatelj dobiva službenu majicu natjecanja, vodu, proteinsku čokoladicu i startni broj.

Registracija kreće od 8:00h, službeni brifing je u 9:00h na službenom sletištu Paragliding Ljubuški, google maps lokacija: https://goo.gl/maps/GzpuhdYTp7rFnJBU8.


Molimo sve natjecatelje da još jednom provjere svoju opremu kod svojih domova i ukopčaju glider u sjedalicu kako bi izbjegli nepotrebno petljanje po startu i ukopčavanje glidera. Ljubuški-Kula je specifičan start, skučenijeg prostora za pripremu, pa Vas molimo za razumijevanje.

Ručak za natjecatelje i osoblje bit će između 13:00h i 3:00h kada planiramo poslužiti veliki lonac jednog hercegovačkog svatovskog specijaliteta koji se jede "kašikom".

Roštilj zona, voda, sokovi i pivo bit će besplatni za natjecatelje, a za građane smo pripremili promotivne cijene.

Za sigurnost na poletištu i sletištu brine se stanica GSS Ljubuški s pripadajućom opremom i stručnim osobljem koje će biti u pripravnosti tijekom natjecanja.

Ljubazne hostese Red Bulla će vas dočekati s limenkom energetskog pića prije odlaska na start.

Uvjereni smo da ćemo imati jedan jako lijep jesenski dan uz obilje sunca i ponešto južnog vjetra koji je najavljen po prognozi za Ljubuški i okolicu...

Za sva dodatna pitanja molimo javite se na PG Ljubuški ili kontaktirajte organizatore osobno kako bi Vam pomogli na vrijeme.

Za kraj pogledajte video uradak od Perica Biško i osvrt na prošlogodišnji Ljubuški Open.

Sretno svim natjecateljima i vidimo se!

Paragliding Ljubuški

Poslijednja izmjena danaSubota, 14 Rujan 2019 10:54
 
index Instagram400x230 youtube