Pobjedom RK Levalea završen rukometni turnir u Ljubuškom

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški odigran Međunarodni rukometni turnir za rukometašice, a u finalnom dvoboju domaće rukometašice su pokleknule nakon neizvjesne borbe, protiv RK Levalea iz Crne Gore.

U polufinalu su Crnogorke bile bolje od ekipe Steinbach iz Njemačke 26:24, iako su Njemice na poluvremenu imale 13:10. Drugo polufinale između rukometašica Izviđača i mostarske Katarine nije odigrano jer Mostarke "navodno" nisu mogle doći na jutarnju utakmicu.

U popodnevnoj utakmici za treće mjesto rukometašice Steinbacha su pokazale snagu i deklasirale Katarinu rezultatom 51:29 (26:18).

Finalna utakmica je donijela dosta dobar i neizvjestan rukomet, a gošće iz Crne Gore su zasluženo slavile u Ljubuškom.

Veći dio prvog dijela utakmice Crnogorke su imale prednost, a domaće igračice su sustizale rezultat. Rukometašice Izviđača imale i vodostvo od 10:9 u prvom poluvremenu, ali se ipak na poluvrijeme otišlo prednošću gošći rezultatom 15:13. U drugom dijelu ista priča, gošće vode a domaće sustižu rezultat. Imale su domaće u posljednjim miniutama u nekoliko navrata (+1), ali nisu izdražele i završilo je 27:26 za Crnogorke.

Kod Izviđača najbolja Kulić s devet pogodaka, a po pet su dodale Boras i Nosić, dok su gošće predvodile Ćorović s devet i Tomić s deset pogodaka.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 01 Rujan 2019 22:34
 
index Instagram400x230 youtube