Izviđač pobjedio Leotara za 5. mjesto na turniru “Trebinje – Grad sunca 2019”

Rukometaši Izviđač Central osiguranja na II. Međunarodnom rukometnom turniru „Swisslion“, koji se igra u Trebinju, osvojili su peto mjesto pobjedivši domaću ekipu Leotara rezultatom 28:23, poluvrijeme (14:13) za ekipu Izviđača.

Prvi dio utakmice je protekao u izjednačenoj igri, gdje su se ekipe uglavnom izmjenjivale u vodstvu, te nitko nije osvario značajniju prednost i na odmor se otišlo minimalnom prednošću našeg Izviđača.

Drugo poluvrijeme otvara bolje mlada momčad Izviđača, te serijom (5:2) dolaze već u 40. minuti utakmice na četiri zgoditka prednosti, što se na kraju ispostavilo ključno za pobjednika ove utakmice.

Susret je završen rezultatom 28:23 za Izviđač, a najviše pogodaka (po pet) su postigli Nikola Primorac i Milan (Mića) Vukšić.

Na kraju valja istaći, da su ovo prve utakmice „Skauta“ nakon dijela priprema na kojima se radilo na podizanju tjelesne spreme. Trener Mario Bjeliš je u svim utakmicama pružio prigodu svima, na koje će moći računati u slijedećoj sezoni, a tako i rezultat nije bio u prvom planu.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 11 Kolovoz 2019 15:51
 
index Instagram400x230 youtube