Viceprvakinje države iz Ljubuškog krenule s pripremama za novu sezonu [foto&video]

Rukometašice Izviđača danas su počele s pripremama za novu sezonu. Prozivku igračica i prvi trening, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, obavio je Ivan (Gigo) Lovrić, koji će na klupi Izviđača sjediti treću sezonu zaredom.

Ekipa Izviđača igrački je doživjela promijene, a ponajviše zahvaljujući Toniju Kraljeviću, predsjedniku kluba koje se direktno uključio u stvaranje što boljih uvjeta u ženskoj ekipi kluba. Rukometašicam Izviđača su pristupile nekadašnje igračice kluba, Martina i Matea Šumelj, te Matea Nosić, a novo ime je Dejana Kulić, koja je s sestrama Šumelj zajedno igrala u Tuzli, a igra na poziciji orgnizatora igre. Prvoj ekipi je priključeno nekoliko igračica iz škole rukometa, a vrijedno je istaći da se u klub vratila i mlada Mihaela Miloš nakon jedne sezone prevedene u Grudama.

Ekipu su napustile vratarka Blaženka Pandža, Andrea Papac i Katarina Barišić.

Novopridošle igračice će zajedno s kosturom igračica iz prošle sezone (Boras, Tomić, Gudelj, Vrančić,...) činiti respektabilnu ekipu, koje se nema koga bojati u Premijer ligi - rekao je za IKS portal Ivan (Gigo) Lovrić, trener igračica Izviđača.

Prema planu pripreme rukometašica Izviđača će prvi dio priprema obaviti u Ljubuškom, a 23. kolovoza ekipa ide na mini pripreme na Kupres.

Po povratku s Kupresa slijedi odigravanje prijateljski utakmica, a prva utakmica će se odigrati 29. kolovoza u Ljubuškom, kada u goste dolazi prvoligaš iz Bjelovara.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 05 Kolovoz 2019 18:50
 
index Instagram400x230 youtube