Osnovan Tenis klub Atletik u Ljubuškom

Tenis klub Atletik je novoosnovani teniski klub u Ljubuškom, a prvi projekt kluba je pokretanje tenis škole koja počinje s radom u siječnju 2021. godine.

Škola se organizira u obliku pojedinačnih i skupnih treninga za sve uzraste. Treninzi će se održavati na području općine Ljubuški, u zimskom razdoblju na sportskom centru Brkić u Studencima, a tijekom ljetne sezone na otvorenom teniskom terenu na Humcu.

Tenis klub Atletik vrši upise u školu tenisa od 1.12.2020. godine, a besplatni probni treninzi su od 4.-8.1.2021. godine u sportskoj dvorani Brkić u Studencima.

Glavni trener teniskog kluba Atletik je Mirko Nižić. Rođen je u Splitu 25.10.1993. godine. Tenis je počeo trenirati s 5 godina,
Tijekom juniorske karijere bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine i reprezentativac Hrvatske.
Osvajao je značajne međunarodne turnire za mlade, te iza sebe ima nastupe na turnirima ITF futures razine.
Svoju aktivnu igračku karijeru završio je s 20 godina, te se počeo baviti trenerskim poslom. Posljednjih 5 godina je proveo u inozemstvu (Njemačka, Norveška, Austrija, Češka) trenirajući u različitim klubovima.
Surađivao je s dosta juniorskih igrača i bio je sparing partner profesionalnim tenisačima, od kojih je najzanimljivije izdvojiti našeg Marina Čilića.

Upisi u teniski klub su u tijeku. Svi zainteresirani se mogu obratiti preko društvenih mreža (Instagrama, Facebooka, Vibera, WhatsApp) ili na broj mobitela 063-504-283. Vrijeme je da sebi ili svojoj djeci omogućite zdravu zabavu! Radujemo se Vašim upitima i budućoj suradnji!

 
index Instagram400x230 youtube