Logo
Ispiši ovu stranicu

HDZ BiH Ljubuški predstavio izborni program

HDZ BiH Ljubuški predstavio izborni program

Ovaj tekst čitate jer volite Ljubuški. Baš kao što ga volim i ja, zbog čega sam iznimno radostan što ću u sljedećih mjesec dana moći pobliže predstaviti sebe, naše kandidate te naš plan i program za sljedeće 4 godine.

Ja sam Vedran Markotić i kandidat sam HDZ-a BiH za gradonačelnika Ljubuškog na nadolazećim lokalnim izborima, koji će se održati 15. studenog 2020. godine.

Svjestan sam da će zbog trenutne epidemiološke situacije biti teško održati brojne razgovore kakve smo imali priliku voditi s vama u prijašnjim kampanjama. Skupovi na kojima bismo mogli predstaviti naše vizije i planove, ali i saslušati vaše probleme, ideje i savjete, bit će teško organizirati. I upravo zbog toga smo kreirali Internet stranicu www.volimljubuski.com

Na njoj možete pronaći informacije o nama, našem planu i programu, ali i čitati pozitivne vijesti o našem gradu, kojih će, sigurni smo, svakim danom biti sve više. Također se možete prijaviti kao volonter i postati dio naše priče - priče u kojoj gradimo bolju i vedriju budućnost za sve naše Ljubušanke i Ljubušake.

Ali, ono najbitnije, zahvaljujući društvenim mrežama bit ćemo uvijek otvoreni za sva vaša pitanja, ideje i sugestije. Slobodno nam se javite putem Facebooka, Instagrama ili maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) - rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.

Znam da je težak zadatak pred nama.

Ova godina je bila teška i izazovna, kako za cijeli svijet, tako i za naš grad. Svi mi, koji se svakodnevno trudimo i borimo za vedriju i sigurniju budućnost našeg naroda, susreli smo se s novom, surovom svakodnevnicom, koja je postala neizvjesna i nesigurna.

Upravo zbog toga smo odlučno krenuli u rješavanje brojnih problema pred kojima su se našli naši sugrađani, te smo kreirali plan i program za sljedeće četiri godine temeljen na jačanju gospodarstva, poboljšanju demografske slike, očuvanju sjećanja na Domovinski rat, te jačanju poljoprivrednog i turističkog sektora.

Usprkos teškim i izazovnim vremenima vjerujem kako zajedno možemo kročiti u vedriju i bolju budućnost JER VOLIMO LJUBUŠKI!

Vedran Markotić
kandidat za gradonačelnika Ljubuškog

#jervolimljubuski

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!