Vedran Markotić prijedlog HDZ-a BiH za v.d gradonačelnika Ljubuškog

Vedran Markotić, koji trenutno obnaša dužnost direktora JP Parkovi Ljubuški, trebao bi zamijeniti Nevenka Barbarića na mjestu gradonačelnika Ljubuškog, doznaje Fena. 

Na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški predsjednik tog stranačkog ogranka Toni Kraljević za v.d gradonačelnika Grada Ljubuškog predložio je Vedrana Markotića, što je Gradski odbor jednoglasno prihvatio. Konačnu odluku o njegovom angažmanu donijet će Gradsko vijeće na sutrašnjoj sjednici.

Markotić je dugogodišnji i istaknuti član HDZ-a BiH. Diplomirao je pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 2009. godine. Od 2015. godine vodi JP Parkove Ljubuški, koji u tom periodu postaje jedno od najuspješnijih i najstabilnijih javnih poduzeća u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Iza njega je i četverogodišnji mandat zastupnika u Skupštini Županije Zapadnohercegovačke (2010.-2014.).

Podsjetimo, Nevenko Barbarić je nakon 16 godina prošli tjedan dao ostavku na mjesto gradonačelnika, budući da je na nedavnim parlamentarnim izborima izabran za zastupnika u Hrvatski sabor.

 
index Instagram400x230 youtube